Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Σχόλια για το κρέμασμα του Βουλγαράκη

Διάβασα στο press-gr.blogspot.com την ανάρτηση "Έμεινε ...κρεμασμένος για δύο ώρες ο Γ. Βουλγαράκης!" Διάβασα όμως και τα σχόλια, μερικά από τα οποία σας παραθέτω.

Σχόλιο 1. Ποιοι μαλακες ξανασυνδεσαν το ρευμα?

Σχόλιο 2. Δεν φώναξε κανέναν πακιστανό να τον βοηθήσει

Σχόλιο 3. Κρίμα που δεν μάγκωσε στο συρματοσχοινο να γινει κιμας.

Σχόλιο 4. ποιοι μαλακες επανεφεραν το ρευμα πρεπει να κρεμαστουν στο συνταγμα. επρεπε να τον αφησουν κρεμασμενο να ξεπαγιασει.

Σχόλιο 5. Σιγα μην ταλαιπωρηθηκε.... Αφου εχει κανει και ΟΥΚ το παιδι....:) Ουστ λαμογιο.

Σχόλιο 6. Ακόμη έξω από τη φυλακή είναι αυτός και κάνει και διακοπές με τα λεφτά των κορόϊδων; Αλήθεια τί επαγγέλεται τώρα ο ανεπάγγελτος που εκτός από κομματόσκυλο άλλη δουλειά δεν είχε κάνει στη ζωή του; Κρεμασμένος για πάντα στο Σύνταγμα έπρεπε να μείνει, αλλά βλέπεις είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι.

Σχόλιο 7. Η χώρα κατεληξε παγκοσμια πρωταθλητρια της διαφθορας ,της διαπλοκης και της μιζας . Η απαξίωση θεσμών , προσώπων και η κατάχρηση του δημόσιου χρηματος εχει αμεση σχεση με τον καταψηφισθεντα εσμο των ανίκανων υπουργων του αχρειου επιγονου Κωστακη. (βουλγαρακη, Ρουσοπούλι, αλογοσκουφη , σπηλιωτοπουλο, Λιάπη κτλ) Στην σημερινή ρευστη κατάσταση, απαιτείται το πλήρες ξεκαθάρισμα κάθε ηθικής εκκρεμότητας κατά απόλυτη προτεραιότητα, για να αποκατασταθεί η απολεσθείσα αξιοπιστία της πολιτικής στη χώρα μας.
ΑΕΡΑ- ΑΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ , ΝΑ ΔΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.

Σχόλιο 8. Συμφωνω και επαυξανω με τους χαρακτηρισμους για τον Βουλγαρακη.
Ετυχε να ειμαι συμφοιτητης του και τον ξερω καλα.
Εκφραζει απολυτα την σαπιλα της ελληνικης κοινωνιας των τελευταιων 25-30 χρονων.
Ηταν ενας αξεστος βλαχος απο την Κρητη οταν ηρθε να σπουδασει στον Πειραια.
Ηταν ηδη οργανωμενος στην ΟΝΝΕΔ και βρηκε ευκαιρια γλυφοντας, κανοντας εκδουλευσεις, συμφωνιες, πουστιες και ο,τι μπορειτε να φανταστειτε, να αναρρηχηθει μεχρι προεδρος.
Αλαζονας, ανηθικος, απληστος, κενος, ενα σιχαμενο υποκειμενο που βρηκε την ευκαιρια μεσω της γυναικας του ( που την στοχευσε ξεροντας καλα οτι του ανοιγε τις μεγαλες πορτες ) να χωθει στα μεγαλα κολπα.
Προσκυνησε τη Ντορα, εγινε πρακτορας των Αμερικανων, εκανε κολλεγια με το Ρουσοπουλο, ειχε την εκκλησια φιλικη μεσω του πεθερου του.
Παραλληλα εκανε τη μεγαλη ζωη, με χλυδα αστερων του Χολυγουντ. Κατακλεψε το Δημοσιο και επινε στην υγεια των κοροιδων. Ο,τι μαλακια εκανε -λογω της πληρους ανικανοτητας του- καλυπτοταν αμεσως απο τους Αμερικανους και τον Καραμανλη.
Τον μπουχεσα τον κρατουσε με υποκλοπες που οχι μονο αναδεικνυουν την απολυτη κενοτητα και ηλιθιοτητα του καταλληλοτερου αλλα και την κρυφη ερωτικη του ζωη.
Αν καποιος πιστευει πως ο Καραμανλης εχει παει με γκομενα ποτε στη ζωη του, ειναι βαθεια νυχτωμενος.. Κιαν τα διδυμα μοιαζουν στον Λουδοβικο των Ανωγειων, καθε αλλο παρα τυχαιο ειναι. Ο μεξικανος ο Ζαχοπουλος του πασαρε την βλαχα την πρωην γκομενα του για ναχει το παχυδερμο τον φερετζε του πουστη. Ομως ο Βουλγαρακης ειχε πιασει ολες τις ακρες. Στα αρχιδια του ειχε γραμμενη την Ελλαδα. Στο Υπουργειο Δημοσιας Ταξης εκανε τα χατηρια των Αμερικανων, δινοντας Γη και Υδωρ. Τον προστατεψαν οταν εκανε τη μαλακια με τους Πακιστανους και τον πηγαν στο Πολιτισμου. Εκει αρχισε το μεγαλο φαγοποτι. Οι Αμερικανοι ειχαν κερδισει ενα αδιστακτο, απληστο, νεοπλουτο πρακτορα που θα δινε τα παντα για να γινει πρωθυπουργος ( και αυτο στοχευαν ). Την πατησαν ομως γιατι οσα αρχαια κι αν του εδωσαν και καλα να επαναπατρισει, εκανε τη μια μαλακια μετα την αλλη. Επεσε το στεγαστρο στη Σαντορινη, ειπε τις παπαριες για τη σταση του στο αμφιθεατρο, τον πηγαν στο Ναυτιλιας.
Εκει πλεον οργιασε! Εστησε το Βατοπεδι με τον Ρουσοπουλο, τον Εφραιμ και τον πεθερο και τη γυναικα του, πουλησε το λιμανι στην COSCO και ολα πηγαιναν καλα..
Το πλιατσικο ειχε φτασει πια σε απιστευτα νουμερα! Με κολλεγια με Ντορα και Ρουσοπουλο, με τον μπουχεσα απολυτα ελεγχομενο/εκβιαζομενο, με τους Αμερικανους και την Εκκλησια στο πλευρο του, ολα πηγαιναν ρολοι..
Κι εκει εκανε το λαθος του απληστου, νεοπλουτου, κενου βλαχου: ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ+ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΛΑΘΗ.
Θελησε να ξεπερασει τους Τζοχατζοπουλο, Λαλιωτη, Παπαντωνιου, Τσουκατο, Βερελη κλπ σε καταληστευση του δημοσιου χρηματος. Αλλα -ως γνωστον- κανεις δεν μπορει να κοροιδευει πολλους για πολυ..
Μακαρι καποιος να του ειχε φυτεψει μια σφαιρα στο κεφαλι οπως ηταν κρεμασμενος.
Μακαρι να καναμε δημευση των περιουσιων τους - τοσο των 5 του ΠΑΣΟΚ οσο και των Βουλγαρακη, Ρουσοπουλου, Παυλιδη και των αλλων λαμογιων της ΝΔ -.
Ειναι τοσο ξεφτυλισμενοι που μονο αυτο θα τους ποναγε.
Στο λαιμο να σας κατσουν τα εκατομυρια που κλεψατε αλητες.
Οι πολιτες εχουν κριση και αργα η γρηγορα θα σας τιμωρησουν.

Διάβασε όλη την ανάρτηση στο press-gr.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου